Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rädissoppa

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det är sällan någon kan gissa vad de äter för soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och putsa rädisorna. Fräs hackad vitlök, selleri och purjo i smöret utan att det tar färg. Tillsätt buljongen och koka 10-15 minuter. Råriv rädisorna och tillsätt. I med grädden och koka 5 minuter. Mixa och tillsätt limesaften, salt och peppar. Red ev med maizenamjölet utrört i lite vatten. Ge soppan ett snabbt uppkok tills den tjocknar. Garnera vid servering med en klick creme fraiche toppad med smulad bacon och gräslök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.