Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkäggröra i brödkrustader

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En utmärkt förrätt till påskmiddan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av kanterna på brödskivorna och kavla ut varje skiva till en platta. Pensla med matolja på båda sidorna och tryck försiktigt ner skivorna i små metall- eller porslinsformar. Ställ in i 175 grader i 20 minuter eller tills bröden blir bruna i kanterna.
  2. Skala räkorna. Vispa samman ägg, grädde,salt och peppar. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull på svag värme. Häll i äggsmeten och rör samman allt med en träspade mot botten tills det blir en krämig äggröra. Rör i räkor och dill. Häll upp i krustaderna och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.