Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkknyten

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Isberssalladen blir små serveringsskålar till räkorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Ansa och finhacka löken. Dela kärna ur och finhacka pepparfrukten.
  2. Blanda räkor, lök, vitlök, pepparfrukt och limeskal. Rör ihop ingredienserna till dipsåsen.
  3. Bryt loss blad av isbergssalladen. Lägg bladen som skålar på ett serveringsfat. Fördela räkblandningen i salladsskålarna. Garnera med jordnötter, dill och koriander. Servera med dipsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.