Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Restlasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god vardagslasagne som kan göras på rester av t ex julskinka,stek eller kalkon. Man tager vad man haver!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader och smörj en ugnsfast form.
  2. Smält margarinet till såsen, rör ner mjölet och späd med mjölken. Salta och peppra. Blanda i osten. Låt såsen koka några minuter tills den tjocknat lite grann. Fräs upp champinjonerna i lite margarin.
  3. Häll ostsås i botten på formen, lägg lasagneplattor över och sedan finhackade köttrester och champinjoner. Häll över mer ostsås. Upprepa det hela en eller flera gånger, överst ska det vara ostsås.
  4. Strö på riven ost och gratinera i mitten av ugnen ca 25-30 minuter (kortare tid om det är färska lasagneplattor, se anvisningen på paketet).
  5. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.