Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsplättar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av barnen uppskattad lunchrätt, och lättgjord av överbliven risgrynsgröt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda gröten med mjöl och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Bryn matfett i en stekpanna och klicka i smeten. Servera med sylt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lenastephanopoulos 7 januari 2008

    Dina risgrynsplättar skulle jag kunna leva på! Helt suveräna med jordgubbssås och vispgrädde! Mumsfillibabban! Är det ett norrländskt recept?

  • flabban 7 januari 2009

    Ett bra sätt att vara på överbliven risgrynsgröt. Mumsfiliflabban. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.