Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvit paprikaentré

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Krämig, fyllig och söt. Istället för pinjekärnor kan man rosta solroskärnor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader och grill.
  2. Dela paprikorna i klyftor, ta bort kärnor och hinnor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olivolja och ställ in högt i ugnen tills skalet börjar bli svart, ca 10 minuter. Skala och skär paprikan i småbitar.
  3. Mixa chévre och färskost. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Fördela paprikan i botten av 8 små glas. Toppa med oströran och strö över pinjekärnorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.