Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rönnbärskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i skivor,strimla purjon. Bryn kycklingen i en stekpanna och smaka av med salt och peppar. Tillsätt grädde, fond, soja och enbär. Koka grytan sakta under lock ca. 5 min.
  2. Blanda i purjolök och gele koka ytterligare ca 5 min. Servera med kokt eller pressad potatis och brysselkål.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.