Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakspannkaka

 
Skriv ut

En god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv rotfrukterna.
  2. Smält smöret i en långpanna. Lägg i rotfrukterna och rör om.
  3. Sätt in rotfrukterna i ugnen i ca 10 minuter så det rivna sjunker samman. Rör om någon gång under tiden.
  4. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. Häll äggsmeten över rotfrukterna och tryck till med en gaffel så det blandas med smeten.
  5. Grädda i 225 grader i ca 15 minuter.
  6. Strö persilja över vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.