Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsakspannkaka med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är ett äldre recept från viktväktarna med då 6,5p per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatis, morötter och selleri fint. Skölj, ansa och strimla purjolök. Vispa samman ägg och hälften av mjölken.
  2. Tillsätt mjöl och salt och vispa till en slät smet. Häll i resten av mjölken och blanda i rotfrukter och purjolök. Häll smeten i en lätt smord långpanna, ca 20 x 30 cm. Grädda mitt i ugnen 250 grader, ca 20 minuter.
  3. Skölj och skiva tomater. Lägg tomat och skinkan på den halvfärdiga pannkakan. Krydda med oregano, peppar och strö över osten. Grädda ytterligare ca 10 minuter. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.