Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

för den som tycker om kroärtskocker

Ingredienser

Instruktioner

låt kronärtskocksbottnarna rinna av, rör samman majonnäs och gräddfil smaksätt med citronsaft salt och paprikapulver. vispa grädden till hårt skum och vänd ner den i majonnäsblandningen. skär skinkan i små tärningar skala och hacka äggen. rör ner skinkan och ett av de hackade äggen i majonnäsen. lägg två kronärtskocks bottnar på varje assiett fördela majonnäsblandningen på dem, strö över det andra hackade ägget och lite paprikapulver garnera med salladsblad. serveras med kuvertbröd eller rostat bröd. lycka till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 28 mars 2013

    Mumsigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.