Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Russinkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

För alla: Ersätt pastan med glutenfri pasta om du inte tål gluten. Minifraichen byts ut mot havre- eller sojabaserad gräddprodukt om du inte tål mjölk eller laktos. Byt ut sojan mot balsamvinäger om du inte tål soja. Anpassa brödet och använd bröd som du tål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Bryn kycklinglårfilén runt om i olja tills den fått fin färg.
  3. Blanda mini fraichen med vatten,salt, peppar och gärna brun farin, soja och vinäger och samt mald ingefära. Häll blandningen över kycklingen och strö över russinen. Låt puttra under lock ca 10 min.
  4. Ta ut små hjärtan ur formbrödsskivorna. Stek brödhjärtana i olja tills de fått fin färg. Lägg brödhjärtan på kycklinglårfiléerna och servera med den nykokta pastan och en blandad sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.