Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Säterlimpa!

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Storbak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke och blanda allt väl. Knäck i äggen och rör om. Värm vattnet till 37-40 grader och häll över, blanda allt väl.
  2. Forma degen till 8 st limpor och placera dessa på smorda bakplåtar. Låt stå cirka en timme på jäsning.
  3. Pensla alla limpor med vatten innan dom gräddas i 175 grader i 15-20 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.