Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandras endivesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här salladen kan serveras antingen som förrätt eller huvudrätt tillsammans med t ex italienska charkuterier.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort roten på endiven och dela den i blad. Riv eller skär rosésalladen i smala strimlor. Blanda samman ruccola och rosésalladen i en skål. Arrangera endivebladen över. Garnera med pnjenötterna och parmesanen.
  2. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten och skeda hälften över salladen. Servera resten av vinägretten vid sidan av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.