Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizare

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott, separat eller till spenatsoppa med kokta ägghalvor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt i våffeljärnet/smörgåsjärnet i uttaget, så att det värms upp.
  2. Bred smör på alla fyra brödskivorna. Lägg ut två skivor ost på vardera brödskiva, samt en skinkskiva på två av dem. Lägg ihop och stoppa i våffeljärnet/smörgåsjärnet. De är klara efter ett par minuter när osten smält.
  3. Åt och njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.