Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizerlåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bekvämt med gratäng. Matig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader Smörj formen. Skala och skiva potatisen tunt. Skala och hacka löken. Blanda potatisen och löken i formen. Salta och häll över mjölken. Sätt in formen i ugnen i 30 min. Ta ut formen och lägg på skinkan (eller korven) och osten i skivor, varvade växelvis. Grädda färdigt tills osten smält och potatisen är mjuk. Ca. 15-20 min.
  2. Servera med sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.