Sommarmat när den är som bäst. Kassler i olika former är lättlagad och bra sommarmat. Jag funderade över hur det skulle bli att senapsgriljera kassler, som man gör med julskinka. Fast inte riktigt lika som julskinka förståss. Det var ett litet dilemma vad som skulle serveras som tillbehör. Men jag tog ett äpple och skalade det, delade det i fyra klyftor och skar klyftorna till tunna skivor. En liten gul lök blev avskalad och skuren i tunna strimlor liksom en liten morot. Servera med mandelpotatismos och grönsallad.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegott. Rekommenderas.
Ja det här var otroligt gott. Det tänker jag göra fler gånger. En 5:a blev det från oss.