För en tid sedan gjorde jag en senapskassler, i dag är det dags för ytterligare en maträtt med kassler. Kassler är härlig sommarmat som kräver ett minimum av arbete vid spiseln. Den här kasslern skall lindas in i folie tillsammans med smör och krossade enbär. Paketet får steka i 180° varm ugn i 40 minuter. Kasslern skivas sedan tunt och serveras med wokade grönsaker som kryddas med sweet chilisås och Kinesisk soja. Som extra tillbehör blir det gott med tunna sparrisar. En grönsallad är obligatorisk till den här maträtten.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack för tipset det låter gått och annorlunda. skall bjuda mina barnbarn som hälsar på i morgon och som ochså gillar "nyheter" Birgitta
Tack för ett mycket gott recept! Familjen tyckte om den och jag kommer göra den fler gånger! Jag kokade råris och currysås till det passa jättebra!