Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skepparströmming

 
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mycket god rätt att servera med dillkokt nypotatis.Smakar bra en varm sommardag. Kan serveras varm eller kall på buffebord.

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in fiskfileerna i saltet och rulla ihop dem med skinnsidan utåt. Lägg i en smord eldfast form. Blanda samman en sås av senap, vinäger, dill och grädde och häll över fisken. Låt stå och dra 10 minuter. Fördela ströbröd och margarin ovanpå. Ugn:225 gr. c:a 10 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.