Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skördegratäng

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Den här rätten är rik på C-vitamin och fibrer. Den är också ganska fettsnål. God som en en vacker höstdag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär morötterna och palsternackan i fina strimlor.Lägg det skurna i en form och häll på vattnet.Täck och koka* rotfrukterna.
  2. Skär cocktailtomaterna i halvor och fördela dem över rotfruktsstrimlorna. Blanda grädde, pepparrot, salt och peppar. Häll sedan blandningen i formen. Tillaga** rätten färdig.
  3. Strö persilja över före serveringen. Rätten kan serveras som ensamrätt med bröd eller som gränrätt till kött- och färsrätter.
  4. Koka* Rotfrukterna på full effekt i 4-6 minuter
  5. Tillaga** Rätten färdigt på full effekt i 3-4 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.