Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Slarvströmming

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

När man inte orkar steka strömmingen. Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär de halvtinade strömmingsblocken i fyra delar. Lägg strömmingen i en fyrkantig ugnsform.
  2. Blanda grädden med senapen och persiljan. Raspa i citronskal och pressa saften av halva citronen. Blanda ner persiljan. Salta och peppra. Häll blandningen i strömmingsformen.
  3. Grädda ca 30 minuter.
  4. Serveras med kokt potatis eller mos.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.