Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

(sötsur)Paprikasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God som tillbehör till asiatiskt

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1 gul paprika 1 röd paprika 1 grön paprika 1 stor rödlök 1 dl vitvinsäger 1/2 dl olja 2 msk socker 1 tsk salt peppar (Smaken ska bli sötsur)
  2. Strimla parikan i ganska tunna strimlor,gör samma sak med löken.Tillsätt vinäger,olja,socker,salt och peppar.Låt stå i kylskåp ca 20 min innan servering så smakerna blandas väl.
  3. Passar utmärkt till vårullar och övriga asiatiska recept Smaklig måltid!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.