Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sofias valnötscookies

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Knaprigt sega och försvinnande goda kakor med valnötter och tranbär. Glutenfria, äggfria och laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Rör ner vatten och sirap och låt svalna lite. Hacka tranbär och valnötter i mindre bitar. Blanda de torra ingredienserna för sig och slå sedan vätskan över. Tillsätt tranbär och valnötter och arbeta ihop till en kladdig deg.
  3. Klicka ut platta kakor, ca 5 cm i diameter på plåtar klädda med bakplåtspapper. Lägg inte kakorna för tätt då de smälter ut lite.
  4. Grädda i ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.