Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Supergod, speciellt under höst och vinter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljong, soja och persikojuicen Lägg i köttet. Tillsätt löken, pressad vitlök, vinäger, tomatpuré, salt och svartpeppar. Lägg ned paprika och periskorna. Red grytan med potatismjöl så den inte är helt rinnig.
  2. Den får gärna stå och "gona" ihop sig innan servering, enkel då man är många och den kan med fördel värmas upp någon dag senare. Serveras med sallad och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.