Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghettiplättar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova att steka överbliven spaghetti som plättar med crème fraiche och ost i. Det blir ännu godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda i en bunke, kall kokt spaghetti, ägg, crème fraiche och riven ost.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek 1 eller 2 plättar i taget på medelvärme.
  3. Lägg de färdigstekta i en ugnssäker form och håll dem varma i ugn, ca 100 grader.
  4. Servera med stekt skinka och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.