- Serverar: 4-8 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Makens favorit.
Instruktioner
- Dag 1:
Gnid in revbenen med en blandning av grillkrydda, svartpepapr och salt. Lägg revbenen i en påse i kylen över natten.
- DAg 2:
Tag ut revbenen och låt dem bli något mindre kalla innan de läggs i en långpanna med lite vatten i botten (så de inte bränner fast). Stek dem med undersidan upp först i ca 15 minuter på 200 grader. Pensla på grillolja eller glace och vänd sedan revbenen med ovansidan upp. Pensla på mer olja eller glace. Stek i ca 15 minuter. Tag sedan ut och pensla på resten av oljan eller glacen. Stek i ytterligare 10 minuter. Tag ut ur ugnen och låt kallna lite innan revbenen skärs upp.
Servera med barabecuesås, coleslaw och klyftpotatis.
Publicerat den
12 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar