Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrisentré

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En härligt god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Vispa crème fraiche så att den blir tjock. Rör i majonnäs och vermouth. Smaksätt med salt och peppar. Låt stå kallt och mogna.
  2. Koka sparrisen i lättsaltat vatten, ca 3 min. Spola den i kallt vatten.
  3. Linda en halv skiva skinka runt varje sparris. Lägg upp sparrisen på en salladsbädd.
  4. Rör ner nötterna i såsen.
  5. Servera sparrisen med sås och nybakat bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.