Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Specialnubbesallad

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Påskbordets måste.. Äggen finns nu med i ingrediensrutan Gram är ändrat stavningen av crème fraiche är ändrat Punkt och kommatecken har jag nu med i beskrivningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop creme fraiche, majonnäs och kaviar. Hacka löken i fina små bitar. Finfördela potatis, morötter och sillen. Rör ihop allt tilsammans med creme fraicheröran. Garnera med de kokta äggen och kryddorna .
  2. Garnering: ägg och kryddor.
  3. Avnjuts till påskens frukost eller tillsammans med grillköttet och en god kall dryck.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.