Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashostkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Saftig god kaka som ätes med fördel nybakad med sylt till.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och kärna ur cirka 2 kg squash. Skär i bitar, kokas i lätt saltat vätten cirka 20-25 minuter. Mosa med en gaffel. Blanda samman med lätt uppvispade ägg, mjöl, socker, gräddmjölk samt mandlarna. Häll i en smord och bröad 2 liters form. Grädda i 175º ugn längst ner cirka 45 minuter. Äts med sylt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.