Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmings-succé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Finhackandet av grönsakerna tar tid. Beräkna 1,5 timme för att göra den här rätten. Men den är god!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filéerna och lägg ut dem med köttsidan uppåt. Salta och peppra efter behag. Skvätt ut en klick chilisås på varje filé. Stryk ev. ut den längs filéen. Lägg frikostigt med finklippt dill på varje filé. Rulla ihop filéerna och lägg dem i en smord, ugnssäker form Strimla purjon och paprikan ganska fint och strö denna blandning mellan strömmingsrullarna i formen. Slå på lite av grädden, sikta över ströbröd. Sätt in i 225 grader varm ugn. Tag ut formen efter 8-10 min. och droppa ut flytande stekmargarin. Slå på resten av grädden. Grädda sedan ytterligare ca 10-15 minuter tills rätten fått fin fäg. Serveras med kokt potatis

Kommentarer (1)

  • farmoringer 14 maj 2008

    Det här var verkligen en god strömming. Mycket uppskattad av både mig och gubben...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.