Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingsmacka

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Detta är en jätte god lunchmacka... Äter den varje höst när vi får strömming...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa strömmingen till filé. Ta bort ryggfenan. Blanda ströbröd, salt och mjöl. Panera strömmingen och stek dem gyllenbruna.
  2. Tomaterna skärs i bitar, ta först ur kärnhuset. Hacka löken. Blanda sen med creamfraichen och dillen.
  3. Smöra en tunnbrödskiva, lägg på en strömming och klicka på såsen...
  4. Stömmingen kan vara både ljum eller kall...
  5. Denna sås har jag även till surströmmingen....

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.