Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingswraps

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett modernt sätt att servera helt vanlig stekt strömming med potatismos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Salta och peppra strömmingsfiléerna, vänd dem i vetemjöl, sedan i vispat ägg och till sist i ströbröd. Lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt, droppa över lite margarin eller olja och stek dem strax över mitten i ugnen sammanlagt 10-12 minuter. Vänd filéerna en gång under tiden. Pressa över lite citronsaft när de är färdiga.
  3. Bred tunnbröden med potatismos, lägg på strimlad sallad och grovt riven morot. Dela strömmingsfiléerna på längden, fördela dem på potatismos och grönsaker på bröden och rulla ihop rullarna. Vira om lite folie att hålla i och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.