Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampbulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt underbar bulgur som man kan servera till tex köttfärsbiffar eller kött. Som en slags risotto variant fast med bulgur som är mycket nyttigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur i vatten och fond i ca 10 minuter på svag värme. Skala och hacka löken. Skär svampen i bitar. Fräs lök och svamp i smör i en stekpanna. Rör ner svampblandning, ost, salt och peppar i bulguren. Strö över gräslöken.
  2. Servera med kött, kyckling, köttfärsbiffar mm

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.