Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tapas-saltrulle

 
Tapas-saltrulle Tapas-saltrulle
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Läckra tapas med svensk inspiration. Tapas = tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva en färsk baguette i 10 sneda skivor. Droppa över lite olivolja på varje skiva.
  2. Lägg på en skiva saltrulle och ½ tsk pepparrotsvisp på varje brödskiva och garnera med en liten klyfta coctailtomat, en skiva färsk skivad gurka och gräslök.
  3. Servera dem gärna tillsammans med andra tapas. Beräkna 2-3 tapas per person, beroende på hur många olika tapas som serveras.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.