Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat-och chiliciabatta

 
  • Serverar: 9-14 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Bröd med mycket smak, god till soppor/ grytor och även att rosta och ha till morgonmål.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen i passerade tomaterna och vattnet, tillsätt sedan de övriga ingredienserna. Arbeta degen i ca 15 min, låt jäsa med plastfolie över i ca 1,5 timmar. Skrapa degen ur degbunken och baka ut den i en lång längd, skär i avlånga bitar och lägg upp på bakplåtsklädd plåt. Låt bröden jäsa medans ugnen blir varm, 200*c Grädda i mitten av ugnen ca 15 min, låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.