Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Supergott! Passar bra till det mesta, favoriten just nu är en rejäl klick på fullkornsskorpor. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Mosa tonfisken och blanda den med crème fraîche, lök, dill, citronsaft och röd kaviar. Smaka till med salt och peppar (skall smaka surt). Vispa grädden. Smält gelatinbladen och rör ut det i tonfisksmeten. Blanda ner vispgrädden. Häll det i en stor smord form (eller flera små, går bra att frysa in). Ställ i kylskåpet till nästa dag.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 29 augusti 2009

    Oj, oj, oj så gott detta var. Hade det till buffén och alla tyckte det var så gott. Det här kommer jag garanterat att göra om. En klar femma för en mycket smarrig mousse. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.