Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte gjort dom själv än men kommer garanterat testa dom då dom verkar så goda..

Ingredienser

Instruktioner

Skär torskfilèn i små tärningar. Mosa äggen som ska vara löskokta (lägg äggen i kokande vatten, koka 5 minuter) så att äggulan kan binda i hop fiskköttet. Blanda fisk, ägg, kaviar, senap, dill och kryddor. Klicka ut smeten i varm stekpanna med matfett i. Forma lätt till runda kakor, ca 1,5 cm höga. Stek tills dom är genomstekta. Kan efterstekas i micro.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.