Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trippelchokladkakor

 
Skriv ut

Chokladkakor med chokladfyllning! Vem kan motstå?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 36 kakor
  2. Värm ugnen till 150 grader. Blanda mjöl, kakaopulver, bikarbonat, bakpulver och salt. Vispa smör, strösocker och rörsocker krämigt, vispa ner ägg och vaniljsopcker. Rör ner mjölblandningen och chokladhacket till en tjock smet.
  3. Klicka ut smeten på bakpappersklädd plåt med 5 cm mellanrum. Görs smeten i förväg forma den till en korv, slå in i plastfolie och lägg i kylen minst två timmar. Då kan den skäras i 6 mm tjocka skivor och läggas på bakpappersklädd plåt med 4 cm mellanrum. Grädda i 12 - 15 minuter. Låt kakorna svalna på galler. Förvaras i lufttät burk i upp till sju dagar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.