Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tuvasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En annorlunda pastasås, med morötter som huvudingrediens, som jag blev bjuden på av en vän och som snabbt blev en favorit. Enkel och nyttig till vardags och bra att ha i portionsformar i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv morötterna grovt och hacka löken. Fräs löken i en kastrull och tillsätt sedan resten av ingredienserna och låt puttra i ca 15-20 minuter
  2. Servera gärna till bandspagetti.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.