Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tväråbäckskakan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Mums...

Ingredienser

Instruktioner

Allt detta röres på svag värme i en kastrull, tills det smält. Bred ut i en långpanna. (fyller ut en hel 30*40) 200g smält ljus blockchoklad dredes ut över smeten. In i frysen i 20 min, ta ut och skär i rutor.

Kommentarer (1)

  • zonale 9 juni 2008

    Lättgjord och mycket god godiskaka. Ingen ugn behövs och det underlättar ibland.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.