Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Uppsalastuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Uppsalastuvningen är väl värd att prova den är god, mättande och lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kesellan med senapen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär oxbringan och alla skalade grönsaker i cirka 2x2 cm stora tärningar.
  3. Koka oxbringan och grönsakerna i buljongen från oxbringan, cirka 10 minuter under lock. Krydda med lagerblad, timjan, vit och kryddpeppar
  4. Smaka av med salt och servera med hackad persilja. Toppa med senapskesella.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.