Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Utflyktspannkakor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Steks gärna någon dag i förväg ätes kall med fyllning

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen med 1 dl av mjölken Tillsätt äggen och saltet och fortsätt med mjölet Blanda i mjölken till en klimpfri smet Beräkna 2 dl smet till varje pannkaka Kan göras någon dag i förväg Fylles med skinka,tomat och keso eller Creme fraiche,caviar,rödlök och skalade räkor eller det man gillar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.