Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Värdshuslimpa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Nyttigt, saftigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 grader.
  2. Blanda allt mjöl och bikarbonat i en stor bunke. Rör ner filmjölk och sirap. Arbeta ihop degen som blir ganska lös.
  3. Häll degen i 3 smorda avlånga formar à 1,5 liter. Grädda bröden i nedre delen av ugnen ca 1 ½ timme.
  4. Ta bröden ur formarna och låt dem kallna på galler under bakduk. Brödet går bra att frysa.

Kommentarer (2)

  • McErik 27 november 2007

    Hej, Vilken temp. på ugnen??? Hälsningar, Lennart

  • angelcry 25 februari 2010

    175 grader står det:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.