Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottensjärpar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket goda järpar som jag tillagar ofta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, ströbröd, potatis, vatten, salt, soja och kryddor. Låt svälla i 10 minuter.
  2. Blanda ner färsen, rör om väl. Forma platta, tunna biffar och lägg på en strimla västerbottenost. Rulla ihop och stek dem väl runt om.
  3. Vispa ihop såsen och servera med kokt potatis och rivna morötter och lingonsylt.

Kommentarer (1)

  • farmoringer 27 september 2010

    Här kommer första kommentaren.. Tack för ett gott recept. Jag tyckte om brytningen som blev med curryn. Jag gjorde en gräddsås med smak av curry och viltkrydda och kokt potatis... Smarrigt gott var det...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.