Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viktväktarfågel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Namnet säger att det är magert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingfiléerna om de är frysta. Bryn dem i margarinet i en stekpanna på medelstark värme. Salta och peppra och efterstek filéerna på svag värme tills de är helt genomstekra.
  2. Räkna med fem till åtta minusters stektid. Blanda ingredienserna till såsen i mixer eller matberedare och finfördela blandningen. Smaksätt eventuellt med lite salt.
  3. Servera kycklingen nystekt med den kalla såsen. 1 1/2 dl kokt ris per portion och en sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.