Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wasabitorsk

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och lätt. Som ensamrätt eller med kokt/pressad potatis

Ingredienser

Instruktioner

Lägg spenaten i en ugnsfast form, lägg torskfiléerna där på. Rör ut wasabin i vinet. Blanda i grädden. Salta o peppra på torsken. Häll på wasabiblandningen. Lägg sparrisen överst. Koka i ångugn ca 15-20 minuter, eller täck med folie och koka i vanlig ugn 175 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.