Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskykladdkakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Görs i små veckade formar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 200 grader
  2. Smörj 16 små potionsformar. Smält smöret i en kastrull på låg värme. Lägg i chokladen och rör tills den smält. Tillsätt farinsockret, råsocker och ägg under omröring. Häll eller sikta i kakao och mjöl och rör om. Rör ner whiskyn.
  3. Häll smeten i formarna och grädda i mitten av ugnen ca 12 minuter. Låt svalna. Vispa alla ingredienserna till toppningen till en slät smet. Spritsa eller stryk på varje kaka och ganera med silverkulor.

Kommentarer (2)

  • zanette 16 juli 2010

    Hej går det bra om man bara har strösocker???? Ska testa denna kakan mvh zanette

  • kekke46 16 juli 2010

    Har inte själv gjort dom än kan inte svara hur dom blir då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.