Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskysenap

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Gåva från svärson till svärmor...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senapspulver och vetemjöl i en skål. Häll på kokande hett vatten och vispa till en smet.
  2. Smaksätt med salt, farin, strösocker, vinäger och whisky.
  3. Rör ner den ovispade grädden i senapen och rör smeten slät. Smaka av- och ta lite mer socker eller grädde om du tycker den blev för stark. Senapspulvret är starkt!
  4. Häll upp på burk och förvara i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • vanillalover 17 december 2008

    Mycket god och lättlagad! /Marie

  • Fridalius 1 januari 2010

    Julsenap som var mycket enkel och blev kanonbra! Jag gjorde den på fm och lagom till julbordet var den klar att äta. Jag använde flädervinäger eftersom jag inte hade någon vitvinsvinäger hemma. Jag gör den till nästa år igen, då kanske tll och med starkare! Tack för ett kanonrecept!

  • tommy9 27 februari 2011

    den blev mumma :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.