Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Till kalaset

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur: 175 grader.
  2. Gör två tårtbottnar. Börja med att vispa ägg och socker pösigt. Blanda de båda mjölsorterna och bakpulvret. Vänd ner detta i smeten och blanda om väl. Tillsätt sedan grön karamell färg i den ena smeten och röd i den andra för att färga tårtbottnarna.
  3. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 40 minuter.
  4. Vänd kakan upp och ned och låt den svalna. När bottnarna har svalnat, dela dem i tre delar. Blanda ihop marsánkrämen enligt förpackningsanvisningarna. Mosa bananerna och blanda ner i den vispade grädden.
  5. Lägg en grön tårtbotten i botten med ett lager marsánkräm. Ta en röd botten och sedan ett lager med grädde och banan. Toppen lägger du på en grön botten. Garnera med grädde och godis.

Kommentarer (1)

  • Kramizenn 14 oktober 2009

    ..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.