Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchinipaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God paj med en annorlunda botten utan vetemjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, ägg, vatten, mandelmjöl, kokosnötsmjöl, linfrön och fiberhusk till en jämn smet i matberedaren med kniven monterad.
  3. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant och låt stå kallt i 30 minuter. Förgrädda pajen mitt i ugnen ca 5 minuter.
  4. Riv zucchinin grovt, skär rödlöken i båtar och hacka svampen. Stek allt i smör eller kokosfett i en stekpanna.
  5. Lägg det stekta i en bunke. Blanda ner smulad fetaost, majonnäs och ägg. Tillsätt persillade och smaka av med salt och peppar.
  6. Rör till en jämn smet och häll i pajskalet. Grädda mitt i ugnen i 30-40 minuter.
  7. Servera pajen eventuellt med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.