:p Har ätit det när jag var liten. Tror de var på burk och låg i gele". Men det var säkert 30 år sedan jag provade sist. Nu känns det som jag inte skulle klara av att sätta tänderna i dem. :p
Vi åt lutfisk på julbordet när jag var mindre och det skulle jag gäna prova igen.
Maria
Aspholme20 december 2007
Min fru bara älskar dessa grisfötter( inte mina) utan Grisens. Blev det fel nu igen :)
styvan20 december 2007
NEEEJ, inga grisfötter på vårt julbord...Urrrrkk....:(N)p:D
tuden20 december 2007
Jag har inte ätit grisfötter och jag vet att jag inte kommer att pröva det heller
ThomasP20 december 2007
Är det någon som har bra tips på hur man tar bort hårstråna på de små rackarna för de är inget mysigt i munnen//Thomas
anluk20 december 2007
Fy nej inga grisfötter för mig. Och hårstrån i munnen, urk.
MrsC20 december 2007
Jag brukar bränna bort dem...
olga9320 december 2007
Det är något vi aldrig har haft:o låter lite skrämmande men nog skulle jag vilja smaka
alorac20 december 2007
Skrivet av mrsc51 den 11 nov 2007
Är det någon mer än jag och min bror som tycker om "inkokta grisfötter i gelé" En av julens höjdare tycker jag.
Vad tycker Ni andra...hur många är det som har smakat denna delikatess?
alorac20 december 2007
Skrivet av mrsc51 den 11 nov 2007
Är det någon mer än jag och min bror som tycker om "inkokta grisfötter i gelé" En av julens höjdare tycker jag.
Vad tycker Ni andra...hur många är det som har smakat denna delikatess?
Absolut! Fast jag föredrar dem i saltlake.Men äter dem hellre än skinkan(Y).men i våran umgängeskrets tror de man är lite halvtokig:o
alorac20 december 2007
Skrivet av Tpersson den 20 dec 2007
Är det någon som har bra tips på hur man tar bort hårstråna på de små rackarna för de är inget mysigt i munnen//Thomas
Jodå,de grövsta drar jag med pinsett annars en engångshyvel:)
piusamadeusmozart20 december 2007
I Italien dà
piusamadeusmozart20 december 2007
I Italien dà
farmoringer22 december 2007
Nu är fötterna i grytan. Men ni som pratar om håren. Ska man inte flå fötterna och försvinner inte stråna då??
mssalmonella9 december 2011
Jag och min pojkvän är sugna på att prova grisfötter i år.
Men har knappt sätt rätten förr.
Kan man köpa dem i små plastburkar i affären? eller är dem helt hemska att äta?
Och HUR äter man dem? varma? kalla? =/
Lenkan9 december 2011
Vad påminner smaken om?
Jag har fått för mig att det ska påminna om fläsklägg
husmusen889 december 2011
Tycker grisfötter är överreklamerat, smakar bara kött typ fläsklägg och dallrig gele. Äter inte gele över huvud taget då jag inte gillar konsistensen.
Så nej, inga grisfötter på mitt julbord, tar hellre en tjock skinkbit med massor av senap eller ett par revbensspjäll.
evaldo9 december 2011
OJ OJ Oj. Det var länge sedabn man fick riktiga dallrande grisfötter. Ingen annan än jag tycker om det så det blr aldrig av att göra.
anonym9 december 2011
Grisfötter är bland det godaste jag vet Min mamma kokade alltid grisfötter till jul----Köpte till om med grisfötter när jag var i Spanien senast i september--var tvungen att köpa en omgång till---Mums
pihal9 december 2011
Min morfar som numera inte är i livet älskade grisfötter i gele.. Så vi hade det på vårat julbord när jag var liten. Jag kommer ihåg att jag avskydde dessa håriga och dallrande fötter och det är något jag aldrig kommer att ha på ett julbord igen.
:p Har ätit det när jag var liten. Tror de var på burk och låg i gele". Men det var säkert 30 år sedan jag provade sist. Nu känns det som jag inte skulle klara av att sätta tänderna i dem. :p
Vi åt lutfisk på julbordet när jag var mindre och det skulle jag gäna prova igen.
Maria
Min fru bara älskar dessa grisfötter( inte mina) utan Grisens. Blev det fel nu igen :)
NEEEJ, inga grisfötter på vårt julbord...Urrrrkk....:(N)p:D
Jag har inte ätit grisfötter och jag vet att jag inte kommer att pröva det heller
Är det någon som har bra tips på hur man tar bort hårstråna på de små rackarna för de är inget mysigt i munnen//Thomas
Fy nej inga grisfötter för mig. Och hårstrån i munnen, urk.
Jag brukar bränna bort dem...
Det är något vi aldrig har haft:o låter lite skrämmande men nog skulle jag vilja smaka
Är det någon mer än jag och min bror som tycker om "inkokta grisfötter i gelé" En av julens höjdare tycker jag.
Vad tycker Ni andra...hur många är det som har smakat denna delikatess?
Är det någon mer än jag och min bror som tycker om "inkokta grisfötter i gelé" En av julens höjdare tycker jag.
Vad tycker Ni andra...hur många är det som har smakat denna delikatess?
Absolut! Fast jag föredrar dem i saltlake.Men äter dem hellre än skinkan(Y).men i våran umgängeskrets tror de man är lite halvtokig:o
Är det någon som har bra tips på hur man tar bort hårstråna på de små rackarna för de är inget mysigt i munnen//Thomas
Jodå,de grövsta drar jag med pinsett annars en engångshyvel:)
I Italien dà
I Italien dà
Nu är fötterna i grytan. Men ni som pratar om håren. Ska man inte flå fötterna och försvinner inte stråna då??
Jag och min pojkvän är sugna på att prova grisfötter i år.
Men har knappt sätt rätten förr.
Kan man köpa dem i små plastburkar i affären? eller är dem helt hemska att äta?
Och HUR äter man dem? varma? kalla? =/
Vad påminner smaken om?
Jag har fått för mig att det ska påminna om fläsklägg
Tycker grisfötter är överreklamerat, smakar bara kött typ fläsklägg och dallrig gele. Äter inte gele över huvud taget då jag inte gillar konsistensen.
Så nej, inga grisfötter på mitt julbord, tar hellre en tjock skinkbit med massor av senap eller ett par revbensspjäll.
OJ OJ Oj. Det var länge sedabn man fick riktiga dallrande grisfötter. Ingen annan än jag tycker om det så det blr aldrig av att göra.
Grisfötter är bland det godaste jag vet Min mamma kokade alltid grisfötter till jul----Köpte till om med grisfötter när jag var i Spanien senast i september--var tvungen att köpa en omgång till---Mums
Min morfar som numera inte är i livet älskade grisfötter i gele.. Så vi hade det på vårat julbord när jag var liten. Jag kommer ihåg att jag avskydde dessa håriga och dallrande fötter och det är något jag aldrig kommer att ha på ett julbord igen.